• Baga-Biga en YouTube
  • Baga-Biga en instagram
  • Baga-Biga en Twitter
  • Baga-Biga en Facebook
Cerrar ventana

GUREKIN KONTAKTATU

* Batekin markatutako eremuak derrigorrezkoak dira.

Introduzca el texto de la imágen *

Hemen zaude: AZALA / DISKOETXEA

DISKOETXEA

DIENTES DE LUNA

Discografia

a1993725757_10-1.jpg

"Esto si que no me lo esperaba" / 2012

2079_image-1.jpg

"Mas vale tarde" / 2015

dientes-utopista-1.jpg

"Utopista" / 2018

portada-RGB-1.jpg

"Atmosfera" / 2019

Argazkiak

ddl-argazkia-11ONA.j.pngddl-argazkia-6ONA.j.pngddl-argazkia-1ONA.j.png

Promozio orria