• Baga-Biga en YouTube
  • Baga-Biga en instagram
  • Baga-Biga en Twitter
  • Baga-Biga en Facebook
Cerrar ventana

GUREKIN KONTAKTATU

* Batekin markatutako eremuak derrigorrezkoak dira.

Introduzca el texto de la imágen *

Hemen zaude: AZALA / DISKOETXEA

DISKOETXEA

EN TOL SARMIENTO

Discografia

hacias-la-luna-1.jpg

"Hacia la luna" / 2012

zure-mundua-1.jpg

"Zure mundua" / 2014

beldurrik-ez-1.jpg

"Beldurrik ez" / 2015

ametsetan-1.jpg

"Ametsetan" / 2017

ETS-aukera-berriak-azala-1200-x-1200px-1.jpg

"Aukera berriak" / 2019

Argazkiak

ets-argazkia.png

Promozio orria