• Baga-Biga en YouTube
  • Baga-Biga en instagram
  • Baga-Biga en Twitter
  • Baga-Biga en Facebook
Cerrar ventana

GUREKIN KONTAKTATU

* Batekin markatutako eremuak derrigorrezkoak dira.

Introduzca el texto de la imágen *

Hemen zaude: AZALA / MANAGEMENT

MANAGEMENT

HESIAN

Web gunea

Discografia

maite-dugu-1-1.jpg

"Maite dugu" / 2007

herriaren-ohiua-1.jpg

"Herriaren oihua" / 2008

borrokatu-eta-irabazi-1.jpg

"Borrokatu eta irabazi" / 2010

hitzetik-1.jpg

"Hitzetik" / 2011

hemen-eta-orain-1.jpg

"Hemen eta orain" / 2013

hegalak-astinduz-1.jpg

"Hegalak astinduz" / 2014

Hesian-1.jpg

"Hesian" / 2016

HESIAN-portada-1.jpg

"Hasiera" / 2018

Argazkiak

Promozio orria